Harm Pepping Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Harm Pepping heeft een Koninklijke Onderscheiding gekregen. Harm is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De versierselen zijn vanmorgen opgespeld door burgemeester Anno Wietze Hiemstra van de gemeente Aa en Hunze.

Harm Pepping is bij de Superprestige in Gieten mede verantwoordelijk voor ons parkoers en is verder actief voor de Run van Gieten, MTB- en racetoertochten van Toerfietsclub Gieten, de Historische Vereniging Gieten, de IJsvereniging Gieten, de paasbult en Oostermoer activiteiten namens de Landbouwvereniging Gieten.

Pepping heeft bovendien aan de wieg gestaan van een geheel vernieuwde MTB-route in de Staatsbossen van Gieten en Gasselte. Toen Zeldenrust in 2013 stopte met de zandwinning en Staatsbosbeheer met deze zandafgraving aan de slag ging om dit tot een recreatiegebied om te toveren, zag hij zijn kans schoon. Hij wist subsidies los te krijgen voor de aanschaf van gereedschappen en een graafmachine waarmee het parcours kon worden aangelegd en onderhouden. Ook met het verzorgen van clinics voor bedrijven weet Harm samen met zijn collega’s geld te genereren voor onderhoud van de MTB-route.