Simac in 2021 Superhoofdsponsor bij Superprestige veldrit Gieten

De organisatie van de Internationale Superprestige Veldrit in Gieten heeft het bedrijf SIMAC aan zich weten te binden als Superhoofdsponsor.

De contacten werden gelegd met het bedrijf en uiteindelijk werd het contract ondertekend door Erwin van der Schoot, manager Corporate Marketing namens Simac en Jantienus Warners, secretaris van de organisatie.

Simac is een inmiddels bekend bedrijf in de ICT en High Tech en heeft haar roots in Veldhoven ( www.simac.com )

Om te duiden waar Simac voor staat gebruiken zij  de term Teamnology. Zij geloven dat het in teamverband aangaan van technologische uitdagingen zorgt voor betere én duurzame oplossingen. De term gebruiken zij nu enkele jaren, het gedachtengoed zit echter vanaf de oprichting in de genen van het familiebedrijf. In 2021 vieren ze hun 50-jarig bestaan en hebben inmiddels ruim 1400 medewerkers in dienst.

Simac heeft middels sportsponsoring het doel om haar naamsbekendheid in de Benelux te vergroten. De wielersport is daarbij een belangrijke pijler. De Omloop van de Kempen, het EK Veldrijden 2020 in Rosmalen, de Simac Ladies Tour 2021 en het EK Veldrijden 2021 op de Col du Vam zijn hier goede voorbeelden van.  De Superprestige veldrit in Gieten wordt dus nu aan dit rijtje toegevoegd.

De Gieter organisatoren zijn heel blij met deze geweldige ondersteuning door SIMAC.