Covid-protocol voor bezoekers Superprestige Veldrit Gieten op zondag 3 oktober 2021

Wie op zondag 3 oktober 2021 de 46e Internationale Superprestige Veldrit in Gieten wil bezoeken, dient zich te houden aan het door de organisatie opgestelde Covid-Protocol.

De Superprestige Veldrit Gieten kan doorgaan met publiek door het gebruik van de Corona Check App, waarmee je officieel kan bewijzen dat je al minimum 2 weken terug volledig gevaccineerd bent, zeer recent negatief getest hebt of de voorbije 6 maanden besmet was met ‘t coronavirus.

Zorg dat je alles bij je hebt voordat je afreist naar Gieten. Er is bijvoorbeeld geen testmogelijkheid ter plaatse.

Je hebt naast de Corona Check App ook een geldig toegangsbewijs  en je identiteitskaart nodig om toegelaten te worden tot het evenemententerrein. Bij aankomst bij de toegangscontrole dien je 1,5 meter afstand tot elkaar te houden en is een mondmasker verplicht. In de aanwezige speciale vervoersmogelijkheid bezoekers  (van parking naar parkoers v.v.)  is ook een mondmasker verplicht. Eens op het terrein vervalt deze verplichting. 

Vind meer info hieromtrent op de website van de organisatie via deze link. Je kan bijvoorbeeld niet zomaar het terrein verlaten en terugkomen. 

Kinderen jonger dan 12 jaar hoeven geen corona Check App te tonen en mogen ook gratis binnen. Een toegangskaart voor alle overige bezoekers kost € 12,00 in de voorverkoop (mits dan toegestaan aan de kassa € 15,00).