Button

Rabo ClubSupport Rabobank Assen en Noord Drenthe

14e Run van Gieten doet ook weer mee!! 

Rabobank Assen en Noord Drenthe heeft ook dit jaar weer de geweldige actie waarbij verenigingen en stichtingen een mogelijkheid hebben om gelden binnen te halen voor een bepaald project. Als coöperatieve bank investeren zij elk jaar een deel van hun winst in clubs en verenigingen, dit via het geweldige initiatief: Rabo ClubSupport.

De 13e Run van Gieten heeft in 2018 bijna € 900,00 via deze actie binnen gehaald. Ook voor 2019 heeft de Run zich aangemeld als deelnemer aan Rabo ClubSupport. Doel is om ook in 2019 jongeren gratis gezond te laten bewegen tijdens de Run. Dit mede in het kader van: Jongeren op gezond gewicht. Op zaterdag 9 mei 2020 doen weer honderden koters, peuters en scholieren van de basisscholen mee aan de diverse lopen.

Leden van de Rabobank Assen en Noord Drenthe hebben invloed op de verdeling door hun stem uit te brengen op hun favoriete vereniging/stichting.  De organisatie van de Run van Gieten hoopt dat vele leden ook dit jaar één of twee stemmen op dit mooie project zullen uitbrengen.  

Stemmen is mogelijk vanaf 27 september 2019. Leden van de Rabobank Assen en Noord Drenthe  krijgen automatisch een stembiljet toegestuurd en kunnen dan vanaf 27 september hun stem uitbrengen.

De Run is te vinden onder: 14e Run van Gieten