Button

Met Jumbo Abbas naar de 44e Internationale Superprestige Veldrit Gieten

Op zondag 13 oktober wordt de 44e internationale Superprestige Veldrit van Gieten gehouden op het fraaie, overzichtelijke  en selectieve parkoers rond de zandafgraving aan de Nijslootsweg.

Het beloofd net als voorgaande jaren weer een groot spektakel te worden. De organisatie is er weer alles aan gelegen om de absolute top van de wereld naar Gieten te halen. Zowel bij de eliterenners als bij de elite-vrouwen komen vele toppers aan de start. Daarnaast is er een groot randgebeuren met o.a. optredens van  de Radio Simone FM drive-in show en een podiumoptreden van Mooi Wark.

Door een unieke samenwerking tussen de organisatie van de veldrit en Jumbo Abbas krijgt u de mogelijkheid om met een korting van maar liefst 50% op de entreeprijs dit grote evenement te bezoeken. In plaats van € 12,00 betaald u bij inlevering van een kassabon van Jumbo Abbas slechts een entreeprijs van  € 6,00. Kinderen tot en met 14 jaar hebben gratis entree.  

In de periode van  14 september 2019  tot 13 oktober2019  zijn alle kassabonnen aan de achterzijde voorzien van een advertentie over de Superprestige Veldrit. 

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Mijn Makelaar Meertens en Profile fietsspecialist Gieten. Met deze kassabon kunt u de korting tegen inlevering bij de kassa’s aan het parkoers op 13 oktober verzilveren. (niet in combinatie met andere acties / 1 kaart per kassabon). Dit grote evenement wilt u toch niet missen? Jumbo Abbas maakt het voor u mogelijk!!!