Button

Sponsorovereenkomst First Energy Gum

De Superprestige Gieten heeft voor de Superprestige wedstrijd van 13 oktober 2019 een sponsorovereenkomst gesloten met First Energy Gum.

First Energy Gum wordt ontwikkeld door voormalig schaatser Mark Tuitert in samenwerking met zijn compagnons Wim en Michael. Na een lange ontwikkel periode en hard werken is met trots de cafeïnehoudende gum gepresenteerd. First Energy Gum is een kauwgom met cafeïne en B-vitamines, die je binnen 10 minuten voorziet van een langdurige schone energie boost, extra focus en kracht om door te gaan. FIRST is speciaal ontworpen voor iedereen die zijn of haar prestaties wil overtreffen.

Op zondag 13 oktober a.s. zal het team van First Energy Gum aanwezig zijn. Mark Tuitert zal ook hier zijn opwachting maken. Tijdens de VIP lunch zal hij als spreker zijn enthousiasme, geestdrift en focus proberen over te brengen. Met zijn schaatsverleden en zijn hedendaagse bezigheden, zal dit ongetwijfeld een interessant verhaal zijn.

Het talent van het jaar 1999, de Europees kampioen allround van 2004, en natuurlijk de olympisch kampioen op de 1500 meter in 2010 Vancouver, heeft het schaatsen op topniveau beëindigd, maar zijn enthousiasme weet hij op vele andere terreinen in te zetten. Velen zullen hem kennen als schaats analyticus bij de schaatswedstrijden uitgezonden door NOS Studio Sport. Anderen kennen hem van zijn videoplatform Fitchannel.com, van zijn podcasts en blogs of als bijna De Slimste Mens in de editie van 2019.  En daarnaast natuurlijk als spreker, zoals hierboven vermeld. Een veelzijdig iemand die wij graag in Gieten op de flanken van de Hondsrug begroeten, tijdens de Superprestige Gieten.

Bent u geïnteresseerd geraakt door bovenstaande? Voor VIP lunch kaarten verwijzen wij u graag naar Sponsorpakketten en Hospitality op onze site.

Voor meer informatie over First Energy Gum wordt u d.m.v. deze link u doorverwezen naar de site van First Energy Gum.