Button

Rabobank Clubkas Campagne

Beste Leden/vrijwilligers en overige belanghebbenden bij de Run van Gieten,

Net als vorig jaar hebben wij ons weer aangemeld voor de Rabobank Clubkas Campagne 2018, waarbij leden van de Rabobank Assen en Noord-Drenthe hun stem kunnen uitbrengen en waarbij ieder stem goed is voor een bepaald sponsorbedrag.

Wij, als St. WPO, zullen de Run van Gieten weer aanmelden en hopen net als de drie voorgaande jaren weer een mooi bedrag voor de organisatie van de Run binnen te halen. Op deze wijze kunnen wij de deelnemers aan de  jeugdlopen  (scholieren van de groepen 1 tot en met 8 en voor 2019 op veler verzoek zelfs de groep 0, kinderen van 2 en 3 jaar ) weer gratis laten meedoen. Hierdoor stimuleren wij  het sporten van de jongeren en aan het gezond bewegen van de jongeren (dit mede in het kader van het project JOGG: jongeren op gezond gewicht).

Eén deze dagen ontvangen de leden van de Rabobank het stemformulier en kunnen zij hun drie stemmen daarna uitbrengen tussen 4 en 19 september 2018. Dit kan via de website van de Rabobank. Mocht u zelf niet kunnen inloggen op de website dan kunt u uw stemformulier ook inleveren bij het secretariaat van de St.WPO: Jantienus Warners, Eexterweg 46. U kunt dan uw stemadvies aan hem afgeven. 

Wij willen u nu al vragen om één of twee van uw stemmen op de 13e Run van Gieten te willen uitbrengen.

Alvast bedankt voor uw medewerking.