FH Trade en Frongo’s fijne nieuwe Ster-hoofdsponsor bij Superprestige Gieten

De organisatie van de 43e Internationale Superprestige veldrit in Gieten heeft in het bedrijf FH Trade een nieuwe Ster-Hoofdsponsor aangetrokken.

Het Pools/Nederlandse bedrijf is één van de grotere bedrijven op het gebied van uien. Het bedrijf is gevestigd in Poznan (Polen) en maakt gebruik van uien uit de gehele EU, maar voornamelijk van Poolse en Nederlandse uien. Omdat de bewaarfaciliteiten in Polen minder goed zijn dan in Nederland wordt geleidelijk overgeschakeld op Nederlandse uien. Deze uien worden bijna altijd gekocht via een commissionair in de regio. In Nederland is Flevoland één van de grootste leveranciers, maar volgens directeur Jan Gerrit Feil moet het gebied vergroot worden om vraag en aanbod goed op elkaar af te kunnen stemmen. Hierbij komen ook de provincies Drenthe en Groningen nadrukkelijk in beeld komen. Er worden nu nadrukkelijk agrarische bedrijven gezocht in deze gebieden om in de toekomst uien te telen. FH Trade verwerkt reststromen van witte en rode uien, biologische uien en sjalotten.

Via de Superprestige wil het bedrijf in deze regio’s meer naamsbekendheid verwerven en contacten leggen met agrarische bedrijven die interesse hebben voor het telen van uien.

Eén van de producten die het bedrijf op de markt brengt zijn Frongo’s. In Nederland beter bekend als uienring.  Frongo’s zijn de nieuwe smaaksensatie voor bij de borrel of als tussendoortje. De knapperige korst en de smaak van topkwaliteit uien maken Frongo’s ronduit het gezelligste en smakelijkste fingerhood van deze tijd. Geheel vegetarisch en van Flevolandse bodem.  Een ieder wordt uitgenodgd om deze Frongo’s uit te proberen. Tijdens de Superprestige veldrit in Gieten zullen deze Frongo’s aan de gasten worden aangeboden. 

Voor meer informatie kunt u tijdens de Superprestige veldrit informatie inwinnen in de VIP-tent en kunt u op de websites en de facebook-pagina’s ook voldoende informatie vinden.

Websites:   FH Trade  en Frongo’s   

Facebook:  FH Trade en Frongo’s

De organisatoren in Gieten zijn blij met de ondersteuning van het bedrijf FH Trade/ Frongo’s  en zegt te hopen dat door de sponsoring voor beide partijen een win/win-situatie zal ontstaan.