Button

Koops Autoschade weer fijne sponsor bij 43e Superprestige Gieten

Koops Autoschade weer fijne sponsor bij 43e Superprestige Gieten

De organisatie van de 43e Internationale Superprestige Veldrit in Gieten heeft wederom een sponsorovereenkomst kunnen afsluiten met Koops Autoschade in Borger.

Eigenaar Albert Koops gaf aan dat hij graag een zo’n groot evenement als de Superprestige wil ondersteunen. Hij vind het belangrijk voor de regio dat er dergelijke grootschalige (fiets-)evenementen zijn. Hij is zelf actief fietsfanaat en mede daardoor komt de veldrit van Gieten bij hem in beeld. Door de geweldige ondersteuning van lokale en regionale sponsoren. waar onder dus Koops Autoschade, kunnen dergelijke evenementen worden georganiseerd en kan het publiek genieten van absolute topsport. Hij draagt  graag een steentje  bij om het evenement ook in de toekomst levensvatbaar te houden.  De Gieter organisatoren zijn uiteraard heel content met deze geweldige ondersteuning door Koops Autoschade.