Button

Bestuur vergadert met een uitgebreide BBQ van Vleesatelier de Hondsrug.

Bestuur Superprestige Gieten vergadert met een uitgebreide BBQ van Vleesatelier de Hondsrug.

De secretaris van de organisatie deelde op Facebook  een tijdje geleden een bericht van vleesatelier de Hondsrug uit gieten. Hieraan was een prijs verbonden en hij won de prijs: een uitgebreide BBQ voor 10 personen.  Het bestuur van de organisatie bestaat precies uit 10 personen en zo ontstond het idee om voorafgaande aan een bestuursvergadering al het goeds van de BBQ te nuttigen. De bestuurders lieten het zich goed smaken en konden daarna voldaan aan de vergadering beginnen. Een leuk idee om een bestuursvergadering eens op een andere manier te beginnen. De dank van de 10 bestuurders gaat uit naar Johan Pul, eigenaar van vleesatelier de Hondsrug  in Gieten.