Lezing Annemiek van Vleuten een regelrecht succes

foto: Paul Abrahams

Zondagmorgen werd door een co-productie van de Gemeente Aa en Hunze, Sport Drenthe/Kenniscentrum Events en de Stichting Wieler Promotion Oostermoer een meeting gehouden in de VIP-tent op het parkoers van de Superprestige.

Burgemeester Piet  van Dijk opende de bijeenkomst, waarna Jantienus Warners namens de veldritorganisatie een lezing gaf over het ontstaan en het in stand houden van een topsportevenement. Daarna was het de beurt aan Annemiek van Vleuten om de aanwezigen een kijkje te geven in het leven van een topsportsater en hoe om te gaan met teleurstellingen. Op een zeer bevlogen wijze wist zij de 150 aanwezigen te boeien.

Op de foto  van links naar rechts: Janine Torenbosch (St. WPO) , Annemiek van Vleuten, burgemeester Piet van Dijk, Mieke Zijn (Sport Drenthe) en Jantienus Warners. Op de foto ontbreekt mede organisator Ria Rademaker namens de Gemeente / projectgroep Dorpen van Aa tot HunZe.