Nieuwe start- en finishweg bij Superprestige Gieten: Marlux-finishstraat.

Vandaag, 31 augustus hebben de organisatoren van de 41e Superprestige Veldrit Gieten met vertegenwoordigers van Marlux tegels uit Tessenderlo (B) en Bestrating.nl de nieuwe ingezaaide groenweide bekeken. Op deze groenweide wordt door hoofdsponsor Marlux (your home, outside) de mogelijkheid geboden om een nieuwe start- en finishweg aan te leggen met Marlux-klinkers.

20160831_105809

Er komt een 120 meter lange straat midden op de groenweide nabij de zandafgraving aan de Nijslootsweg. Hierdoor wordt het parkoers aanzienlijk aangepast en zal het nog compacter en aantrekkelijker worden.

De organisatie is erg blij met de geweldige ondersteuning door hoofdsponsor MARLUX (tevens sponsor bij het veldritteam Marlux-Napoleon Games met o.a.  Kevin Pauwels , Klaas Vantornout en Eli Iserbyt),

Het parkoers en de entourage rond het parkoers krijgen hierdoor een enorme upgrading. De Marlux-finishstraat zal komende twee weken aangelegd en het publiek, renners en media kunnen op 2 oktober de nieuwe aanwinst komen aanschouwen.

logo-blauw-baseline-rechts