Boels Verhuur nieuwe ster-hoofdsponsor bij Superprestige Gieten.

boels_rental

De organisatie van de Superprestige Veldrit Gieten is er wederom in geslaagd een ster-hoofdsponsor aan zich te verbinden. Voor de 40e jubileum editie op zondag 4 oktober heeft het bedrijf Boels Verhuur haar medewerking toegezegd. De organisatie in Gieten is natuurlijk erg blij met deze nieuwe hoofdsponsor. Ook Boels heeft aangegeven content te zijn met de nieuwe samenwerking en zegt te hopen dat het een partnerschap voor de lange termijn zal worden en wil een bijdrage leveren om zoveel mogelijk bezoekers naar dit mooie evenement te trekken.

Boels zal o.a. diverse materialen leveren welke nodig zijn voor de organisatie van de veldrit. Hierbij valt te denken aan kantoor- en kassa-units, toiletfaciliteiten, verreikers en stroomvoorzieningen. Beide partijen hopen en rekenen op een win/win-situatie.