Button

Koops Autoschade verlengt sponsorschap bij 44e Superprestige Gieten

Koops Autoschade verlengt sponsorschap bij de 44e  Superprestige Gieten

De organisatie van de 44e Internationale Superprestige Veldrit in Gieten heeft wederom een sponsorovereenkomst kunnen afsluiten met Koops Autoschade in Borger.

Eigenaar Albert Koops gaf aan dat hij graag het grote evenement in Gieten wil blijven ondersteunen. Hij vindt het belangrijk voor de regio dat er dergelijke grootschalige (fiets-)evenementen zijn. Hij is zelf actief fietsfanaat en mede daardoor komt de veldrit van Gieten bij hem in beeld. Door de geweldige ondersteuning van lokale en regionale sponsoren, waaronder dus Koops Autoschade, kunnen dergelijke evenementen worden georganiseerd en kan het publiek genieten van absolute topsport. Hij draagt  graag een steentje  bij om het evenement ook in de toekomst levensvatbaar te houden. De reclameauto’s van Koops Autoschade zullen weer centraal op het parkoers worden neergezet. Alle bezoekers en de tv-camera’s kunnen hier zeker niet om heen. De Gieter organisatoren zijn uiteraard heel content met deze geweldige ondersteuning door Koops Autoschade.

Website Koops Autoschade